Tutankhamen Brew - Recept za ovo pivo napravljen je prema receptu koji je otkrio tim arheologa sa Univerziteta Kembridž u Hramu sunca kraljice Nefertiti u Egiptu. Oni su pronašli malu pivaru u ćošku hrama Sunca i veruje se da je napravio kralj Akhenaton, Tutankamonov otac.  Arheolozi su potražili savete od pivara iz Škotske, a pivo se proizvodi u laboratorijama na Kembridžu. Košta 52 dolara za jednu bocu i ima ograničenu proizvodnju.

Samuel Adams' Utopias - Proizvodi se u Bostonskoj pivari i nazvano je po jednom od osnivača Amerike Samuelu Adamsu. Boca od 0,7l  košta 100 dolara. Prodaje se u bakarnim bocama koje liče na kotlove u kojima se pravi pivo. Količina alkohola je 25%, što ga čini pivom sa najviše alkohola na svetu i nalazi se u Ginisovoj knjizi rekorda. Proces pravljenja piva traje do 12 godina. Proizvodnja je ograničena na 8000 boca godišnje.

Vielle Bon Secours - najskuplje pivo na svetu. Jedna bačva košta oko 1000 dolara i može se naći samo u londonskom baru Bierdrome. Ako vam ne treba čitava bačva (20 litara), jednu pintu (0,47 l) će te platiti 78 dolara.